This programme is subject to change

 

 

Wednesday

14 September 2022

Thursday

15 September 2022

Friday

16 September 2022

Saturday

17 September 2022

8:00    
8:15    
8:30 08:30 - 10:00
Recognising and naming lineages
08:30 - 10:30
Evolution and drivers of pathogen emergence
 
8:45  
9:00 

09:00-09:15 Poster Prize Announcement

9:15 09:15 - 11:15
Layering on new data types
9:30 
9:45 
10:0010:00-13:00
Registration
10:00 - 10:30
30min Tea-break
10:15
10:3010:30- 12:30
Challenges of Genome-based pathogen surveillance in LMICs
10:30 - 11:00
30min Tea-break
10:45
11:0011:00 - 13:00
Zoonotic pathogen transmission
11:1511:15 - 11:45
30min Tea-break
11:30
11:4511:45-13.15
Lessons learned from COVID-19
12:00
12:15
12:3012:30-13:30
Lunch
12:45
13:0013:00-15:00
Metagenomics and Microbiomes
13:00-14:00
Lunch
13:1513:15-13:30 Closing Words
13:3013:30 - 15:00
The long and short of it
13:30 - 15:00
Farewell cocktail
13:45
14:0014:00 - 16.00
Poster Session
14:00 - 16.00
Industry Session
14:15
14:30
14:45
15:0015:00 - 15:30
30min Tea-break
15:00 - 15:30
30min Tea-break
 
15:15 
15:3015:30-17:00
One Health or Public Health in the case of AMR?
15:30-17:00
Platforms for molecular epidemiology
 
15:45 
16:00  
16:15  
16:30  
16:45  
17:0017:00 - 17:30
30min - break
17:00 - 19:00
Poster session
17:00 - 19:00
Industry Session
  
17:15  
17:3017:30-19:30
Opening Ceremony
  
17:45  
18:00  
18:15  
18:30  
18:45  
19:00   
19:15   
19:30Cocktail
19:30-21:30
   
19:45   
20:00   
20:15   
20:30   
20:45   
21:00   
21:15   
21:30